Nyheder

Josh Rouse til København i maj

“Popsmede af hans kaliber har verden altid brug for,” skrev Undertoners anmelder, da Josh Rouse sidste år udgav albummet Nashville.

Og når verden altid har brug for folk som Rouse, må live-publikummet også have det behov.

Og er der noget værre end at skulle undvære det, man har behov for? Slå bare koldt vand i blodet – for Rouse indtager spillestedet Vega i København søndag d. 14. maj.

Koncerten er en del af en to måneder lang europæisk turné, der følger op på Rouses nye album Subtitulo, der udkommer d. 20. marts. Hvis du har lyst til at smuglytte lidt til pladen, kan du høre de to første numre, “Quiet Town” og “Summertime”, på Rouses Myspace-side.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar