Nyheder

Liars kommer også til København

For tre uger siden kunne vi fortælle, at amerikanske Liars spiller i Århus den første fredag i marts.
Det fik (muligvis) københavnere i massevis til at piske ned til det nærmeste DSB-billetsalg for at sikre sig en plads i toget til Jylland.

Men det kunne de godt have sparet sig, for i forbindelse med en ny festival i København kommer Liars nemlig og spiller i Den Grå Hal lørdag d. 4. marts.

Festivalen, der har fået navnet Blomst, varer blot en enkelt aften – men det gør nu ikke programmet særlig skrabet. Ud over Liars kommer det smådystre fransk krautpop-outfit Colder, svenske The Tough Alliance, Crunchy Frogs nyeste signing Wolfkin samt Bjørn Svin i sin Prins Ezo-forklædning.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar