Nyheder

Maj-plade fra The Walkmen

42 minutter lang, en lille smule lysere – og med langt mindre orgel. Sådan beskriver Hamilton Leithauser fra The Walkmen bandets tredje album, A Hundred Miles Off, over for Billboard.com.

Pladen udkommer d. 23. maj, og ikke videre overraskende er bandet vældig tilfredse med den. Ikke mindst fordi de brugte de første seks måneder af 2005 på at prøve at skrive nye sange uden at have nogen som helst succes med projektet. Men i juli lykkedes det endelig, og så kørte det bare derudaf med at få skabt en opfølger til den roste Bows + Arrows fra 2004.

Tracklisten til de hundrede mil er her:

1. Louisiana
2. Danny’s at the Wedding
3. Good for You’s Good for Me
4. Emma, Get Me a Lemon
5. All Hands and the Cook
6. Lost in Boston
7. Don’t Get Me Down (Come On Over Here)
8. This Job Is Killing Me
9. Tenley Town
10. Brandy Alexander
11. Always After You (‘Til You Started After Me)
12. Another One Goes By

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar