Nyheder

Mount Eerie spiller i København til maj

“Hver eneste gang jeg spiller her, er det den bedste koncert i mit liv,” siger amerikanske Phil Elverum om København. Og den særdeles engagerede singer/songwriter m.m. kan godt forberede sig på at få den oplevelse igen.

Søndag d. 7. maj spiller Elverum, som nu om dage optræder under navnet Mount Eerie, nemlig i Litteraturhaus i Møllegade på Nørrebro. Med sig har han sin kone, Genevieve, som ikke vil stå tilbage for sin mand og hans navne-forklædning, så hun kalder sig Woelv.

Det er Play/Rec, der skaffer Elverum til hovedstaden – ligesom det var dem, der i efteråret 2005 udgav Mount Eerie-albummet No Flashlight i hele Europa.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar