Nyheder

Ny Adem-plade klar i april

Adems solodebut fra 2004, Homesongs, kom som lidt af en overraskelse for de fleste. Indtil da var han udelukkende kendt som en tredjedel af postrock-gruppen Fridge ligesom Kieran Hebden alias Four Tet.

Homesongs bød på en samling særdeles organisk og dybt folk-inspireret sangskrivning, hvor der var meget langt til såvel krautrock, moderne kompositionsmusik og snart sagt alt andet, som var basis for Fridge-pladerne.

Og mens vi stadig må vente på nyt fra Fridge, annoncerer Adems pladeselskab Domino nu, at vi snart får andet kapitel af hans solo-karriere. Den nye plade kommer til at bære titlen Love and Other Planets, og udgivelsesdatoen er d. 24. april.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar