Nyheder

Nye album fra Stephin Merritt

Fans af Magnetic Fields, The 6ths, Future Bible Heroes, og hvad den lille mand ellers kalder sig, kan glæde sig til to udgivelser fra Stephin Merritt i 2006.

D. 14. marts udkommer Stephin Merritts Showtunes på selskabet Nonesuch Records. Albummet består af en række kompositioner, som Merritt har lavet til tre teaterstykker af Chen Shi-Zheng. De fulde lydsider til de tre teaterstykker bliver tilgængelige gennem store download-sites.

Og til efteråret, nærmere bestemt fredag d. 13. oktober, udkommer dette års andet Stephin Merritt-album. Albummet udgives under synonymet The Gothic Archies, og det er skrevet til bogserien A Series of Unfortunate Events, som måske er mest kendt, når forfatteren Lemony Snicket (som er et synonym for forfatteren Daniel Handler) nævnes. Bøgerne er mest kendt herhjemme for filmatiseringen fra 2004 med Jim Carrey. Albummet udgives samme dag, som sidste bind i bogserien udkommer.

Læs mere hos Stephin Merritts House of Tomorrow

Om skribenten

Jakob Lisbjerg

 

Biografi:
Hører det meste. Undtagen opera. Er nu sjældent glad for hiphop og metal.

 

Fem favoritalbums:
Aluminum Group: Pedals
The Remote Viewer: Quiet is the New Loud
Accelera Deck: Conviction & Crack
Auteurs: New Wave
Jane's Addiction: Ritual de lo Habitual

Skriv et svar