Nyheder

Nyt Howe Gelb-album til marts

The Listener, det seneste soloalbum fra Giant Sand-frontmanden Howe Gelb, fik rosende anmeldelser hos de fleste.

Herhjemme skyldtes opmærksomheden om Gelbs album nok primært gæsteoptrædener af Marie Frank og flere af Under Byens medlemmer.

D. 20. marts har Gelb en plade klar til os, og denne gang har han valgt at spejde mod Canada for at finde nye samarbejdspartnere. Og det er lykkedes ham at finde en hel masse. Ud over Arcade Fire-trommeslageren Jeremy Gara har Gelb nemlig lokket et fuldvoksent gospelkor ved navn Voices of Praise med på pladen.

Albummet, der bærer titlen Sno Angel Like You, rummer blandt andet tre nye udgaver af gamle Giant Sand-sange, bl.a. titelnummeret fra Chore of Enchantment.
Gelb varsler, at han i løbet af foråret vil løfte sløret for en række koncerter i Europa, men der er ikke tydelige tegn på, at Danmark indgår i planerne.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar