Nyheder

Oneida dropper tripelalbum og ønsker godt nytår

I august måned fortalte vi, at psych-rockerne i Oneida var i gang med at lave intet mindre end et tredobbelt album.

Arbejdstitlen var Thank Your Parents, men tilsyneladende har trioen sørget for at have nogle gode samtaler ansigt til ansigt med deres forældre. I hvert fald har bandet nu droppet planerne – “for fornuftens skyld,” skriver de på deres hjemmeside.

I stedet søger Oneida i ABBAs fodspor – i hvert fald titelmæssigt – og udsender til juni albummet Happy New Year. Indtil videre har de tre herrer ikke afsløret noget om, hvilken kurs de har anlagt efter The Wedding fra sidste år – men pænt og poleret bliver det næppe.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger