Nyheder

Seks danske navne klar til Roskilde

Der bliver plads til både lorteparforhold og fortællinger om at finde vejen hjem fra rock’n’roll på årets Roskilde Festival.

I hvert fald føjer festivalen ifølge dagens udgave af MetroXpress såvel Magtens Korridorer som den tidligere Love Shop-frontmand Jens Unmack til årets program.

Unmacks album fra sidste år fik en pæn modtagelse af anmelderne, og det samme var tilfældet med den debuterende kvintet Spleen United og deres Godspeed Into the Mainstream. Deres mørke synthrock får også adgang til Dyrskuepladsen, og de kan følges ad med både L.O.C., Rumpistol og HateSphere.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar