Nyheder

Speaker Bite Me på mini-turné

Inden længe er der gået fem år, siden Speaker Bite Me udgav deres seneste plade, Four Days in September. Men mere og mere tyder på, at kvartetten nærmer sig at kunne udgive noget nyt.

I september sidste år spillede de fire en veloplagt koncert på Stengade30 og lod så ordknapt som muligt forstå, at de nok skulle se at få lavet en ny plade. Det forlyder fra både mere og mindre centralt placerede kilder, at der ligger en hel del indspilninger klar – men vished om en udgivelse må vi vente på.

Til gengæld er det sikkert og vist, at Speaker Bite Me tager på en meget lille turné til april. Torsdag d. 20. april kommer de til Voxhall i Århus, og lørdag i samme uge bider speakeren fra sig på Vega.

Men inden da kan man opleve kvartetten i Basement på Vesterbro, når den lørdag d. 25. februar spiller som en del af et stort koncertarrangement, der sætter fokus på kvindehandel. Blandt de andre optrædende er Sarah Hepburn og Epo-555.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar