Nyheder

Stars og Josh Rouse udvider besøg i DK

Midt i den hæsblæsende nyhedsstrøm er det nødvendigt en gang imellem at stoppe op og se tilbage på tidligere nyheder.

Har vi gjort det godt nok? Var vi præcise nok? Kom vi til at skrive, at American Analog Set ville stoppe som band, selv om de aldrig havde sagt, at de ville stoppe?

Et hastigt tilbageblik over de seneste ugers nyheder gør det klart, at vi skal have fulgt op på et par koncertnyheder. Først skal vi have gjort det klart, at canadiske Stars ikke nøjes med at spille på Voxhall i Århus d. 9. april. Næ, de kommer minsandten også forbi København, hvor de spiller på Loppen d. 8. april.

I sidste uge skrev vi, at Josh Rouse spiller i København d. 14. maj, og det kan vi så nu supplere med oplysningen om, at han ikke ville undvære Århus. Voxhall er stedet, og d. 13. maj er tidspunktet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar