Nyheder

Vetiver kommer til Danmark

Der er godt nyt til de danske Vetiver-fans.

Vi fortalte for nogle uger siden, at der kommer en ny Vetiver-plade til maj, og nu har vores alle sammens yndlings-“Devendra Banharts bedste venner”-orkester flere maj-nyheder til os.

Når To Find Me Gone er kommet ud til den ventende fanskare, slår Vetiver nemlig et smut forbi Skandinavien. En halv uges tid er, hvad det bliver til for os skandinaver – og turnéen starter på Loppen i København torsdag d. 25. maj.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar