Nyheder

Black Mountain spiller to koncerter i Danmark

“Et opkog af de sidste 40 års rockhistorie. Der stjæles med arme og ben, men der stjæles ikke ukritisk,” skrev Undertoners anmelder, da Black Mountains selvbetitlede debutalbum udkom for et års tid siden.

Når Black Mountain-frontmanden Stephen McBean ikke er i gang med på psykedelisk vis at nyfortolke de stumper af rockhistorien, han har raget til sig, optræder han som The Pink Mountaintops. Her er udtrykket mere enkelt, men han leger fortsat med rockklichéer og også med en del slet skjulte seksuelle signaler.

The Pink Mountaintops er netop nu aktuelle med albummet Axis of Evol (hør førstesinglen “New Drug Queens” hér), og i den anledning drager McBean på en stor turné. Og når man nu er af sted med sit ene projekt, kan man lige så godt tage det andet med, lyder McBeans rationale tilsyneladende.

I hvert fald spiller såvel The Pink Mountaintops som Black Mountain to koncerter i Danmark i april:

19. april – Loppen, København
23. april – Voxhall, Århus

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar