Nyheder

Black Mountain spiller to koncerter i Danmark

“Et opkog af de sidste 40 års rockhistorie. Der stjæles med arme og ben, men der stjæles ikke ukritisk,” skrev Undertoners anmelder, da Black Mountains selvbetitlede debutalbum udkom for et års tid siden.

Når Black Mountain-frontmanden Stephen McBean ikke er i gang med på psykedelisk vis at nyfortolke de stumper af rockhistorien, han har raget til sig, optræder han som The Pink Mountaintops. Her er udtrykket mere enkelt, men han leger fortsat med rockklichéer og også med en del slet skjulte seksuelle signaler.

The Pink Mountaintops er netop nu aktuelle med albummet Axis of Evol (hør førstesinglen “New Drug Queens” hér), og i den anledning drager McBean på en stor turné. Og når man nu er af sted med sit ene projekt, kan man lige så godt tage det andet med, lyder McBeans rationale tilsyneladende.

I hvert fald spiller såvel The Pink Mountaintops som Black Mountain to koncerter i Danmark i april:

19. april – Loppen, København
23. april – Voxhall, Århus

Skriv et svar