Nyheder

Brian Eno med i Roxy Music-gendannelse

Der er gået 24 år, siden Roxy Music udsendte deres seneste plade, Avalon – og hele 33 år, siden Brian Eno forlod gruppen. Men tiden læger åbenbart alle sår.

I hvert fald er 70’er-glamrockerne i gang med at indspille et nyt album, og alle de fem oprindelige medlemmer er med i studiet. Der er endnu ikke nogen udgivelsesdato parat, men ifølge NME er bandet allerede godt i gang med at have booket en større Europa-turné, der skal løbe af stablen senere på år.

Roxy Music blev gendannet for første gang i 2001, og sidste år var bandet på ny sammen i forbindelse med en række koncerter. Brian Eno var ikke med til en eneste af disse – men nu har producer-legenden m.m. åbenbart ombestemt sig.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar