Nyheder

Ed Harcourt lyver smukt til juni

Multi-instrumentalisten Ed Harcourt har fire plader i bagkataloget, og anmelderne har taget pænt imod hans singer/songwriter-kompositioner. Og nu kan skriverkarlene godt spidse skriveredskaberne, for d. 5. juni er der nyt fra Harcourt.

Indtil videre er der ikke meget andet nyt om pladen, end at den får titlen The Beautiful Lie – og at den er produceret af Jari Haapalainen fra det svenske indie-band Bear Quartet.

Harcourt er nået frem til, at lytterne skal udsættes for de følgende 14 numre:

1. Whirlwind in D Minor
2. Visit From the Dead Dog
3. You Only Call Me When You’re Drunk
4. The Last Cigarette
5. Shadowboxing
6. Late Night Partner
7. Revolution in the Heart
8. Until Tomorrow Then
9. Scatterbraine
10. Rain on the Pretty Ones
11. The Pristine Claw
12. I Am the Drug
13. Braille
14. Good Friends Are Hard to Find

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar