Nyheder

Endelig nyt fra Mahogany

Der er bands, der arbejder hurtigt. Og der er bands, der arbejder knap så hurtigt. Amerikanske Mahogany falder helt sikkert i den sidste kategori, hvad fans af deres hidtil eneste fuldlængdeplade, The Dream of a Modern Day, kan bevidne.

Til juni er det nemlig blevet til fem års stilhed siden udgivelsen af det mildt sagt drømmende og skønhedssøgende debutalbum, efter at kvartetten igen og igen har skubbet planerne om en ny plade ud i fremtiden. Men nu skulle den altså være god nok: 11. september udsender sangskriver Andrew Prinz og resten af Mahogany Connectivity!. Og med bandets bopæl i New York er udgivelsesdatoen næppe tilfældig.

Connectivity kommer ifølge Mahoganys pladeselskab Darla til at berøre en lang række temaer, og vi nævner i flæng arkitektur, byplanlægning, rummet, bæredygtig energi, transport, sex og tøj.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar