Nyheder

[fono’gram] holder labelaften på fredag

Det københavnske musikagentur [fono’gram] har specialiseret sig i at promovere støjrock i snart sagt alle tænkelige former. Efterhånden har [fono’gram] fået otte bands under sine vinger, og nu mener de, at det er på tide at fejre sig selv en lille smule.

Det gør de så fredag d. 17. marts på Loppen, hvor fire af agenturets bands spiller. De gotiske postrockere My Beloved (hvis seneste plade On Happiness Hill, Undertoners anmelder kaldte “et mørkt vovestykke”) er øverst på plakaten, flankeret af Metric Noise, Fifty Foot Spiders og det albumaktuelle postrockband The Seven Mile Journey.

Entréen er 60 kr., men så følger der til gengæld også en gratis cd med til alle fremmødte. Koncertaftenen markerer nemlig, at [fono’gram] har sammensat en lille compilation med musik fra de kunstnere, der er tilknyttet agenturet. Ud over de fire optrædende er også danske Mob og hollandske Lushus med på pladen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar