Nyheder

Grizzly Bear på ny Danmarksturné

Nej-nej, du skal slet ikke være bange for bjørnen. Den er ikke kommet tilbage for at flænse dig i tusind stumper med sine lange kløer – den vil bare gerne give dig en blød bamsekrammer.

Newyorker-freefolkbandet Grizzly Bear var nemlig så glade og tilfredse, sidst de luftede pelsen i Danmark, at de til maj kommer tilbage igen for at omfavne det danske publikum med fire nye koncerter. Ved den første koncert kan vi blege nordboer endda komme helt tæt på bjørnen – det show bliver nemlig en del af den såkaldte Klub Rotes Sofa, som afvikles i den århusianske biograf Øst for Paradis.

Klap det kælne rovdyr de følgende steder:
17. maj Klub Rotes Sofa, Århus
18. maj Studenterhuset, Aalborg
19. maj Pitstop, Kolding
20. maj Loppen, København

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar