Nyheder

Mark E. Smith udgiver selvbiografi

Excentrisk er et mildt ord at bruge om det legendariske engelske band The Falls enerådige frontmand Mark E. Smith. Siden 1977 har Smith og hans forskellige samarbejdspartnere i bandet skabt et nærmest uoverskueligt væld af plader.

Han har altid haft en gigantisk karisma som bandleder, og samtidig har han været notorisk berømt for at smide folk ud af bandet for et godt ord – siden starten har intet mindre end 47 folk været med i bandet. Alkohol har Smith som oftest haft lidt for svært ved at sige nej til, og lidt for intense affærer med hårde stoffer har ligesom voldsanklager mod band-kollegaer krydret Smiths liv særdeles rundhåndet.

Ud af sådan et livsforløb kan der fiskes massevis af bizarre historier, og det er Mark E. Smith udmærket klar over. Derfor udgiver han til november en selvbiografi kaldet The Two-Year Gap, der ifølge forlaget vil berøre fængelsophold i USA, narko, skilsmisser og alt det andet, f.eks. konkurser, der følger med et hårdt og kaotisk liv som kompromisløs rockstjerne.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger