Nyheder

Ny Daniel Johnston-plade udkommer i dag

Ja-ja, selv om vi prøver, er vi ikke i stand til at være helt oppe på tæerne og i god tid med alle vores nyhedshistorier. Men til gengæld er det en rigtig glædelig nyhed, vi her kan diske op med.

For knap fire måneder siden kunne vi rapportere, at lofi-legenden Daniel Johnston var alvorligt syg, efter at han havde spist ting, der ikke passede sammen med hans medicin. Men nu er Johnston på højkant igen. Ikke blot skal han spille en koncert i London om et par uger – han har også en ny plade klar. Og den udkommer i USA i dag.

Titlen er The Electric Ghosts og et resultat af et samarbejde med Johnstons tourmanagaer Don Goede. Pladen er blevet indspillet i løbet af intet mindre end syv år, og tracklisten er lige her:

1. Frito Lay
2. Goodbye to That Girl
3. Pain in My Heart
4. Summer Jazz
5. Another Fucking Song About the Rain
6. Row Boat
7. Blue Skies Will Haunt You From Now on
8. Scary Monsters (David Bowie-cover)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar