Nyheder

Ny Xiu Xiu-plade til september

“Ubehjælpsom smerteporno” skrev Undertoners anmelder, da amerikanske Xiu Xiu sidste år udgav albummet La Forêt, der som de forrige plader borede sig uforsonligt ned i smerten og al dens væsen.

Bandet med den martrede og altoverskyggende Jamie Stewart i spidsen har aldrig hvilet ret længe ad gangen, og det har de heller ikke gjort denne gang. Med Deerhoof-medlemmet Greg Saunier som producer har Xiu Xiu nemlig allerede indspillet en ny plade, der får navnet The Air Force.

Albummet udkommer til september – men allerede i maj er der nyt fra Xiu Xiu. Her udkommer nemlig en ep med fem coverversioner af numre, der oprindeligt hørte til hos så forskellige kunstnere som Bauhaus, Elliot Smith og Nina Simone.

Tracklisten til The Air Force ser således ud:
1. Hello From Eau Claire
2. Boy Soprano
3. Buzz Saw
4. PJ in the Streets of London
5. Vulture Piano
6. Saint Pedro Glue Stick
7. Save Me
8. Bishop, CA
9. Watermelon vs. the Pineapple
10. The Fox and the Rabbit
11. Wig Master

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar