Nyheder

Nyt Gnac-album i slutningen af maj

Mark Tranmer er næppe et navn, der siger ret mange ret meget. Hvis vi tilføjer navnet på Tranmers duo, nemlig Montgolfier Brothers, er der måske lidt større chance for, at der er læsere, der er med. Og for dem, der stadig er usikre, er der ikke andet for end at downloade den vanvittigt smukke single “Journey’s End” fra sidste års Montgolfier Brothers-album All My Bad Thoughts.

Når Tranmer ikke er Montgolfier-bror, udgiver han ting på egen hånd under navnet Gnac. Indtil videre har det ført til to album samt en single-opsamling. Sidste år udgav han ydermere et album under sit eget navn, Scoop of Ice Cream Moon.

Nu har Tranmer så lavet endnu et Gnac-album, og det har fået titlen Twelve Sidelong Glances. De 17 numre udkommer d. 29. maj og inkluderer blandt andet et stykke musik, som Tranmer blev bedt om at lave til den italienske installationskunstner Vanessa Beecrofts bryllup.

Skriv et svar