Nyheder

Nyt Gnac-album i slutningen af maj

Mark Tranmer er næppe et navn, der siger ret mange ret meget. Hvis vi tilføjer navnet på Tranmers duo, nemlig Montgolfier Brothers, er der måske lidt større chance for, at der er læsere, der er med. Og for dem, der stadig er usikre, er der ikke andet for end at downloade den vanvittigt smukke single “Journey’s End” fra sidste års Montgolfier Brothers-album All My Bad Thoughts.

Når Tranmer ikke er Montgolfier-bror, udgiver han ting på egen hånd under navnet Gnac. Indtil videre har det ført til to album samt en single-opsamling. Sidste år udgav han ydermere et album under sit eget navn, Scoop of Ice Cream Moon.

Nu har Tranmer så lavet endnu et Gnac-album, og det har fået titlen Twelve Sidelong Glances. De 17 numre udkommer d. 29. maj og inkluderer blandt andet et stykke musik, som Tranmer blev bedt om at lave til den italienske installationskunstner Vanessa Beecrofts bryllup.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger