Nyheder

Pluto og Munck//Johnson udgiver splitsingle

De er danske, de er til hverdag på et ret lille pladeselskab, de er pladeaktuelle, og de deler bassist.
Parallellerne er mange mellem Pluto og Munck//Johnson, og nu løber deres karrierer helt sammen for en stund.

10. april udgiver det nystartede odenseanske selskab Tryghed & Tristesse nemlig en 7″-vinylsingle, som Pluto og Munck//Johnson deler. Pluto leverer “Kviksølv”, som efter sigende skulle være mere rocket end numrene på den nyligt udgivne Ingen ved hvorhen.

På den anden side af singlen ligger “If Need Be”, som Munck//Johnson åbenbart ikke mente, at de ville have med på deres nye og andet album, Count Your Blessings, der udkommer mandag d. 13. marts.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar