Nyheder

The Russian Futurists udgiver ‘Best of…

Ja, okay, overskriften er nok strammet en lillebitte smule – men ikke desto mindre er der nu noget om snakken. Canadiske Matthew Adam Hart har indtil videre udgivet tre plader – The Method of Modern Love, Let’s Get Ready to Crumble og Our Thickness fra sidste år – spækket med sprudlende pop.

Den mildt sagt triumferende åbningssang “Paul Simon” fra Our Thickness nåede en ultrakort Barometer-karriere herhjemme og strejfede også sendefladen i en række andre europæiske lande.

Så nu er The Russian Futurists og hans grandiøse gør-det-selv-pop muligvis klar til at vælte verdensmarkedet, vurderer selskaberne V2 Music og Memphis Industries. 12. juni udgiver de i hvert fald Me, Myself and Rye “¦ An Introduction to the Russian Futurists, skriver Chartattack.com.

Som titlen antyder, vil pladen samle op på de bedste numre fra Harts foreløbige produktion – og mens vi venter på, at den udkommer, er Hart i fuld gang med at lave sit fjerde Russian Futurists-album.

Skriv et svar