Nyheder

The Russian Futurists udgiver ‘Best of…

Ja, okay, overskriften er nok strammet en lillebitte smule – men ikke desto mindre er der nu noget om snakken. Canadiske Matthew Adam Hart har indtil videre udgivet tre plader – The Method of Modern Love, Let’s Get Ready to Crumble og Our Thickness fra sidste år – spækket med sprudlende pop.

Den mildt sagt triumferende åbningssang “Paul Simon” fra Our Thickness nåede en ultrakort Barometer-karriere herhjemme og strejfede også sendefladen i en række andre europæiske lande.

Så nu er The Russian Futurists og hans grandiøse gør-det-selv-pop muligvis klar til at vælte verdensmarkedet, vurderer selskaberne V2 Music og Memphis Industries. 12. juni udgiver de i hvert fald Me, Myself and Rye “¦ An Introduction to the Russian Futurists, skriver Chartattack.com.

Som titlen antyder, vil pladen samle op på de bedste numre fra Harts foreløbige produktion – og mens vi venter på, at den udkommer, er Hart i fuld gang med at lave sit fjerde Russian Futurists-album.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger