Nyheder

TV on the Radio bestiger småkagebjerg

For to år siden var TV on the Radio på sådan cirka alles læber. Deres unikke sammensmeltning af støjrock og doo-wop-harmonier skabte store forventninger til debutpladen Desperate Youth, Blood Thirsty Babes, og langt de fleste anmeldere var særdeles tilfredse med resultatet.

21. april er forsanger Tunde Adebimpe og resten af bandet klar med opfølgeralbummet. Det får titlen Return to Cookie Mountain, og blandt gæsterne på albummet er en mand, der går under navnet David Bowie.

Tracklisten til albummet er som følger:

1. Playhouses
2. I Was a Lover
3. Province
4. Snakes + Martyrs
5. Wolf Like Me
6. Tonight
7. Dirty Whirlwind
8. A Method
9. Let the Devil In
10. Blues From Down Here
11. Wash the Day Away

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar