Nyheder

Hobby Industries udgiver Architecture in Helsinki på vinyl

Australske Architecture in Helsinki har med deres to plader Fingers Crossed og In Case We Die henrykket mange. Men for vinyl-elskere har det ikke kunnet lade sig gøre at erhverve den mildest talt spraglede, gennemenergiske twee-pop m.m.m. på yndlingsformatet.

Men det gør det danske selskab Hobby Industries nu noget ved. Label-boss Thomas Knak har nemlig startet en serie under navnet Other Media, der skal rumme udgivelser af musik, billeder og tekst i et andet format end det oprindelige. I dette tilfælde er det så altså cd-udgivelser, der bliver til vinyl.

Ud over Architecture in Helsinkis debutplade Fingers Crossed kommer Other Media-serien i første omgang til at inkludere vinyludgaver af Team LG: The Way We Do It og ungarske Tigrics’ album Compact Disco.

Serien starter til august, og pladerne udkommer i max. 500 eksempler, fortæller Thomas Knak til Undertoner. Han lover, at pladerne får covers, der er anderledes end på de oprindelige cd-udgaver.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar