Nyheder

I Am Bones turnerer lystigt

Ikke nok med at århusianske I Am Bones skal spille til årets udgave af Spot-festivalen i Århus. Næ, den erklærede anti-indie-frontmand Johannes Gammelby og hans liveband er faktisk ikke til at holde i ro for tiden.

Her i april er der f.eks. to koncerter på programmet. D. 21. april er der ikke så langt at transportere instrumenterne, da det er i Århus, at sangene fra Wrong Numbers Are Never Busy skal luftes.
Den aften i Teatersalen i Østergade kommer I Am Bones bl.a. til at dele scene med de nyligt Crunchy Frog-signede Wolfkin og den talentfulde electronica-dame Band Ane.

Præcis en uge senere dukker I Am Bones op i København sammen med Gravy og Veto for at spille på Loppen. Og bliver det lige så skramlet, som da Gammelby m.fl. spillede i København i februar, bliver det, hmm, lidt af en prøvelse. Så vi håber på noget bedre.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar