Nyheder

I Am Bones turnerer lystigt

Ikke nok med at århusianske I Am Bones skal spille til årets udgave af Spot-festivalen i Århus. Næ, den erklærede anti-indie-frontmand Johannes Gammelby og hans liveband er faktisk ikke til at holde i ro for tiden.

Her i april er der f.eks. to koncerter på programmet. D. 21. april er der ikke så langt at transportere instrumenterne, da det er i Århus, at sangene fra Wrong Numbers Are Never Busy skal luftes.
Den aften i Teatersalen i Østergade kommer I Am Bones bl.a. til at dele scene med de nyligt Crunchy Frog-signede Wolfkin og den talentfulde electronica-dame Band Ane.

Præcis en uge senere dukker I Am Bones op i København sammen med Gravy og Veto for at spille på Loppen. Og bliver det lige så skramlet, som da Gammelby m.fl. spillede i København i februar, bliver det, hmm, lidt af en prøvelse. Så vi håber på noget bedre.

Skriv et svar