Nyheder

Jacob Faurholt godt i gang med ny plade

For et år siden udsendte århusianske Jacob Faurholt & Sweetie Pie Wilbur efter en række ep’er sit første album, Queen of Hope. Ifølge Undertoners anmelder lød det, “som om Faurholt og co. har klemt sig sammen i fodenden af din seng og synger sagte for dig derfra.”

Nu er Faurholt og kumpanerne dog for en stund listet ud af folks soveværelser og taget i studiet for at indspille plade nr. to. Den har arbejdstitlen A Picture of Wilbur in My Wallet, hvilket ifølge trommeslager Kasper Rønberg Schultz skulle være en reference til en dokumentarudsendelse om xenotransplantation, altså overførsel af organer fra dyr til et menneske. Øh, aha!?

Siden Queen of Hope er trioen blevet til en sekstet takket være indlemmelsen af Mads Wæhrens (Tonekontroll, I Am Bones’ liveband) og de to violinister Iris Marie Jakobsen og Asger Christensen.
“Det bliver en langt mere udadvendt plade med tendenser til nogle stede at ramme noget håbløst romantisk/glorværdigt/farmorpop-agtigt,” forklarer Kasper Rønberg Schultz og nævner i samme åndedrag såvel glasspillere som skrotpercussion.
Og med den besætning vil det egentlig være helt dejligt, hvis Faurholt m.fl. bliver ude af soveværelset denne gang – de får i hvert fald ikke lov at slæbe skrotpercussion op i min fodende…

Skriv et svar