Nyheder

Nye plader på vej fra Mirah

Undertoners anmelderske var ikke helt igennem begejstret for amerikanske Mirahs 2004-album C’Mon Miracle, men roste alligevel Mirah for at være “et frisk pust inden for en smal og til tider sammenbrændt genre” som akustisk pigepop med kant.

Nu har Mirah hele to plader på vej – og ingen af dem har hverken navn eller udgivelsesdato på plads, konstaterer CMJ.com. Men i hvert fald bliver den første af pladerne en remix-cd med intet mindre end 23 fortolkninger af Mirah-numre. Historien melder intet om, hvem der har lavet de nye versioner, men det er i hvert fald Khaela Maricich fra The Blow, der har stået for at udvælge remixerne.

Og netop i disse dage er Mirah så gået i studiet sammen med orkestret Spectratone International, som hun har arbejdet sammen med tidligere. Dengang hed bandet Black Cat Orchestra, og i 2004 udgav de og Mirah pladen To All We Stretch the Open Arm.

Skriv et svar