Nyheder

Nye plader på vej fra Mirah

Undertoners anmelderske var ikke helt igennem begejstret for amerikanske Mirahs 2004-album C’Mon Miracle, men roste alligevel Mirah for at være “et frisk pust inden for en smal og til tider sammenbrændt genre” som akustisk pigepop med kant.

Nu har Mirah hele to plader på vej – og ingen af dem har hverken navn eller udgivelsesdato på plads, konstaterer CMJ.com. Men i hvert fald bliver den første af pladerne en remix-cd med intet mindre end 23 fortolkninger af Mirah-numre. Historien melder intet om, hvem der har lavet de nye versioner, men det er i hvert fald Khaela Maricich fra The Blow, der har stået for at udvælge remixerne.

Og netop i disse dage er Mirah så gået i studiet sammen med orkestret Spectratone International, som hun har arbejdet sammen med tidligere. Dengang hed bandet Black Cat Orchestra, og i 2004 udgav de og Mirah pladen To All We Stretch the Open Arm.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar