Nyheder

Oneida bliver til en kvartet

Som vi kunne fortælle for snart tre måneder siden, kommer det psych-rock-opdagelsesrejsende newyorker-band Oneidas nye plade til at hedde Happy New Year. Og i den forbindelse lavede vi en fjollet og usjov ABBA-reference.

Oneidas vej til at ligne ABBA er dog ved at blive væsentligt kortere. Til juli kommer Phil Manley (mest kendt som guitarist i Trans Am) nemlig ind i bandet, så de kommer ind i klubben af kvartetter. Manley har også spillet en betydelig rolle under indspilningerne af pladen sammen med en række andre venner af bandet, bl.a. pianisten Emily Manzo, der var med på den forrige plade, The Wedding.

Tracklisten til albummet ser således ud:
1. Distress
2. Happy New Year
3. The Adversary
4. Up With People
5. Pointing Fingers
6. History’s Great Navigators
7. Busy Little Bee
8. Reckoning
9. You Never Can Tell
10. The Misfit
11. Thank Your Parents

Skriv et svar