Nyheder

Sparklehorse leger med Dangermouse

Ifølge Sparklehorses hjemmeside er der en ny plade parat til september. Indtil videre har albummet ikke nogen officiel titel – til gengæld har Sparklehorse-drivkraften Mark Linkous præsenteret en liste over gæstemusikere på albummet.

Og mens det foregående album It’s a Wonderful Life blev gæstet af P.J. Harvey, har Linkous denne gang vovet sig over i retning af mere elektronisk funderede gæster. I hvert fald har han samarbejdet med den østrigske støj-udforsker Fennesz og med hiphopproduceren Dangermouse, der også har været med til at mixe pladen.

Blandt de andre besøgende i Sparklehorse-universet er Steven Drozd fra Flaming Lips og Tom Waits, der også var med på It’s a Wonderful Life. Og det er netop på et nummer, der oprindeligt stammer fra optagelserne til den plade, at Waits medvirker.

Skriv et svar