Nyheder

Tunng klar med album nr. to

Sam Genders og Mike Lindsay høstede en favnfuld særdeles sprudlende anmelderroser, da de sidste år udgav deres første fuldlængdealbum under navnet Tunng. Debutpladen Mother’s Daughter and Other Songs rummede et nøje afstemt og ret så ligeligt fordelt mix mellem knitrende electronica og iørefaldende folksange – og hvis man skal dømme efter singlen “Woodcat”, der udkommer på mandag, er det bestemt stadig i den del af det musikalske univers, at Tunng befinder sig.

“Woodcat” er singleforløber for Tunngs andet album, der udkommer d. 22. maj og får titlen Comments of the Inner Chorus. Siden den første plade har duoen skiftet pladeselskab, så de nu er på Full Time Hobby. Her er også bandet Viva Voce, og på “Woodcat”-singlen betaler de med et remix tilbage for, at Tunng remixede et af deres numre sidste efterår.

Tracklisten til Comments of the Inner Chorus ser således ud:

1. Hanged
2. Woodcat
3. Wind Up Bird
4. Red and Green
5. Stories
6. Jenny Again
7. Man in the Box
8. Jay Down
9. It’s Because We’ve Got Hair
10. Sweet William
11. Engine Room

Skriv et svar