Nyheder

Air-medlem udgiver soloplade

Der er gået et par år siden, franske Air diskede op med deres seneste album Talkie Walkie. Og mens vi venter på nyt fra duoen, kan vi se frem til en soloplade fra Jean-Benoît Dunckel.

Han leverer nemlig til efteråret det første soloalbum fra de to Air-medlemmer. Pladen har endnu ingen titel, men det er i hvert fald sikkert og vist, at Dunckel har indspillet pladen sammen med produceren Stéphane Briat, der tidligere har produceret såvel albumaktuelle Phoenix som Air.

Derudover er der intet nyt om hverken pladens lyd eller trackliste, og det er heller ikke klart, hvem der skal udgive pladen. Det eneste, der er på plads, er, at Dunckel vil udgive pladen under pseudonymet Darkel.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger