Nyheder

Bonnie ‘Prince’ Billy giver slip til september

Har du kigget under din hovedpude på det seneste? Der ligger garanteret en islænding på lur. De er nemlig alle vegne, øboerne fra nord. Først overtog de Magasin, så sneg de sig til at varsle totalkrig på det danske avismarked – og nu pønser de minsandten også på at overtage noget så anti-islandsk som americana-scenen.

Den første nålestiksoperation får vi at høre til efteråret. Nærmere bestemt d. 18. september sender Domino Records nemlig Bonnie ‘Prince’ Billys nye album Then the Letting Go på gaden. Pladen blev optaget på Island sidste vinter, og i producerstolen sad også en islænding, Valgeir Sigurdsson, der tidligere har været med til at producere flere Björk-album.

Med på pladen er bl.a. Jim White fra Dirty Three og prins Billys egen bror Paul Oldham. Sidstnævnte har i øvrigt i kraft af sit job som producer sørget for at få Will Oldham til at lægge baggrundsvokal på et af numrene på det danske band Homesick Hanks kommende album.

Der er endnu ingen Then the Letting Go-trackliste klar. Til gengæld ved vi, at der d. 24. juli kommer en singleforløber, “Cursed Sleep”.

Skriv et svar