Nyheder

Electrelane samler singler og b-sider sammen

Sidste år udsendte engelske Electrelane deres tredje album, det Steve Albini-producerede Axes, og spillede på Loppen i oktober. Og mens vi venter på, at kvartetten udgiver en ny plade eller kommer tilbage til Danmark, får vi nu chancen for at blive mindet om Electrelanes tidligere bedrifter.

14. august udsender Too Pure nemlig et opsamlingsalbum med numre fra ellers svært opdrivelige udgivelser som f.eks. I Want to Be the President-ep’en, som Electrelane i 2002 lavede sammen med Echoboy. Ligeledes er der tre live-numre på pladen – og tracklisten er som følger:

1. Film Music
2. Come On
3. Le Song
4. U.O.R.
5. John Wayne
6. I Love You My Farfisa
7. I Want to Be the President
8. I Only Always Think
9. I’ve Been Your Fan Since Yesterday
10. I’m on Fire
11. Long Dark
12. Oh Sombra! (John Peel Session)
13. More Than This (live)
14. Birds (live)
15. Those Pockets Are People/The Partisan (live)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar