Nyheder

Electrelane samler singler og b-sider sammen

Sidste år udsendte engelske Electrelane deres tredje album, det Steve Albini-producerede Axes, og spillede på Loppen i oktober. Og mens vi venter på, at kvartetten udgiver en ny plade eller kommer tilbage til Danmark, får vi nu chancen for at blive mindet om Electrelanes tidligere bedrifter.

14. august udsender Too Pure nemlig et opsamlingsalbum med numre fra ellers svært opdrivelige udgivelser som f.eks. I Want to Be the President-ep’en, som Electrelane i 2002 lavede sammen med Echoboy. Ligeledes er der tre live-numre på pladen – og tracklisten er som følger:

1. Film Music
2. Come On
3. Le Song
4. U.O.R.
5. John Wayne
6. I Love You My Farfisa
7. I Want to Be the President
8. I Only Always Think
9. I’ve Been Your Fan Since Yesterday
10. I’m on Fire
11. Long Dark
12. Oh Sombra! (John Peel Session)
13. More Than This (live)
14. Birds (live)
15. Those Pockets Are People/The Partisan (live)

Skriv et svar