Nyheder

Elf Power optræder på Loppen d. 26. maj

Tidligere i år udsendte Elf Power deres ottende album, Back to the Web. Elf Power har fået et par nye medlemmer de seneste par år, og det har fået dem til i stigende grad at hælde mod en akustisk folk-lyd.

Bandet var sammen med grupper som Of Montreal og Olivia Tremor Control en del af kredsen omkring det nærmest legendariske label Elephant6 og brød igennem med semipsykedeliske album som When the Red King Comes og The Winter Is Coming. Og mon ikke de disker op med nogle numre fra dengang på den Europa-turné, de er i gang med nu? I hvert fald kommer Elf Power til København fredag d. 26. maj, hvor de spiller på Loppen.

Hvis du gerne vil forberede dig lidt, er der mulighed for det på Elf Powers MySpace-side.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar