Nyheder

GAFFA laver musikleksikon på nettet

GAFFA udvider nu deres artikler og nyheder om musik i bladform og net-form med et online-musikleksikon.

GAFFApedia er navnet på Gaffas nye musikleksikon på nettet. Ligesom net-leksikonet Wikipedia er GAFFApedia en Wiki, hvilket betyder, at det er brugerne, der skriver og redigerer indholdet. Alle kan altså tilføje artikler om bands, rette i eksisterende artikler og således være med til at skabe musikleksikonet i fællesskab med de andre brugere.

GAFFA lader dog ikke deres Wiki være helt fri – en redaktion skal kvalitetssikre og holde styr på indholdet, hvilket strider mod den originale tanke bag en Wiki, hvor brugerne gerne selv skulle redigere sig ud af hærværk og faktuelle fejl.

Besøg GAFFApedia

Om skribenten

Jakob Lisbjerg

 

Biografi:
Hører det meste. Undtagen opera. Er nu sjældent glad for hiphop og metal.

 

Fem favoritalbums:
Aluminum Group: Pedals
The Remote Viewer: Quiet is the New Loud
Accelera Deck: Conviction & Crack
Auteurs: New Wave
Jane's Addiction: Ritual de lo Habitual

Skriv et svar

boeger