Nyheder

Giardini di Mirò genudgiver sjældne ep’er

9. juni udgiver de italienske postrockere i Giardini di Mirò for første gang i tre år nyt materiale. Eller rettere genudgiver de nyt materiale, som indtil nu har været svært at få fat på. Sidste år udgav italienerne nemlig to 12″-ep’er med titlerne North Atlantic Treaty of Love part 1 og … part 2, men de udkom kun i 555 eksemplarer hver.

De i alt otte numre har Giardini di Mirò nu samlet på én plade, som de med stor opfindsomhed har valgt at døbe North Atlantic Treaty of Love. De fire af numrene er nye numre fra bandet (heriblandt “Blood Red Bird”, som egentlig er et (Smog)-cover), mens de fire øvrige er remixversioner.

Og det er ikke hvem som helst, der har remixet: Anticon-hiphopperen Alias, berlinske Apparat, The Boats (forklædt som The Sea) og ingen ringere end Hood. Tracklisten ser således ud:

1. Othello
2. Little Cesar
3. Blood Red Bird
4. The Perfect Trick
5. Given Ground (Alias Remix)
6. One Again a Fond Farewell (Apparat Remix)
7. The Swimming Season (Hood Remix)
8. Last Act in Baires (The Sea Remix)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger