Nyheder

Gorky’s Zygotic Mynci i opløsning

Sådan cirka 16 år nåede den walisiske kvartet Gorky’s Zygotic Mynci at være sammen. Men i fredags valgte de fire medlemmer at kaste håndklædet i ringen med en afskedshilsen på deres hjemmeside.

Siden debutpladen Tatay udkom i 1994, har de legesyge neo-psykedelikere udsendt syv plader yderligere, men uden rigtigt at få det helt store og afgørende gennembrud uden for anmelderverdenen.

Det sidste, vi kommer til at høre fra GZM som gruppe, er, at Tatay samt de to næste plader Patio og Bwyd Time genudgives i løbet af i år. Men allerede nu kan man høre nyt fra GZM-medlemmet Euros Childs, der ligesom noget nær alle andre levende væsener nord for Ækvator har en MySpace-side.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar