Nyheder

Kid606 lader kønne piger holde raves

Amerikansk-venezuelanske Kid606 har flintret rundt mellem alle mulige forskellige genrer inden for den elektroniske musik uden nogen sinde at falde til ro. Første gang han for alvor gjorde opmærksom på sig selv, var med det totalt illegale Niggers With Attitude-remix ‘Straight Outta Compton‘, og siden da har han leveret alt fra drømmende ambient over minimalistisk glitch til mere end almindeligt energisk techno med dancehall-inspiration.

Som livekunstner har Kid606 mere eller mindre altid befundet sig i det über-energiske hjørne. Og det er lige netop hér, han opholder sig på sit nye album Pretty Girls Make Raves. Lyden af de pæne tøsers fester er ikke overraskende danseorienteret, mens teksterne ifølge Kid606 selv skulle være beslægtede med dem, som bands som Black Flag og Ministry holder sig. Aha.

Det er ikke lige til at høre på hans Myspace-side, hvor man kan høre nummeret “Boomin'” fra Pretty Girls Make Raves. Hele albummet forløber således:

1. Let It Rock
2. Chickenfight
3. Boomin’
4. Meet Me at the Bottom
5. Comeuppance
6. T.Y.T.R.
7. Getdownlow
8. Oakland Highsiding

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar