Nyheder

Mi and L’au spiller på Roskilde

Roskilde Festival-folkene har ikke offentliggjort det endnu, men ifølge distributionsselskabet Dotshop.se skulle den være god nok: Den lavmælte fransk-finske duo Mi and L’au spiller på årets udgave af festivalen på Dyrskuepladsen.

Mere præcist dukker Devendra Banharts franske ven og den finske eks-model op lørdag d. 1. juli.

Duoen udsendte sidste år sit selvbetitlede debutalbum på den tidligere Swans-drivkaft Michael Giras selskab Young God Records. Pladen fik pæn ros af pressen, på trods af at de mestendels indadvendte sange har brug for en hel del gennemlytninger for at sætte sig fast.

Siden udgivelsen af pladen har Mi and L’au turneret ret meget i både Europa og USA, og at dømme efter deres Young God-hjemmeside er der ikke noget nyt om en ny plade fra parret. Men det kan jo være, at de løfter sløret for noget i den retning d. 1. juli.

Skriv et svar