Nyheder

Mi and L’au spiller på Roskilde

Roskilde Festival-folkene har ikke offentliggjort det endnu, men ifølge distributionsselskabet Dotshop.se skulle den være god nok: Den lavmælte fransk-finske duo Mi and L’au spiller på årets udgave af festivalen på Dyrskuepladsen.

Mere præcist dukker Devendra Banharts franske ven og den finske eks-model op lørdag d. 1. juli.

Duoen udsendte sidste år sit selvbetitlede debutalbum på den tidligere Swans-drivkaft Michael Giras selskab Young God Records. Pladen fik pæn ros af pressen, på trods af at de mestendels indadvendte sange har brug for en hel del gennemlytninger for at sætte sig fast.

Siden udgivelsen af pladen har Mi and L’au turneret ret meget i både Europa og USA, og at dømme efter deres Young God-hjemmeside er der ikke noget nyt om en ny plade fra parret. Men det kan jo være, at de løfter sløret for noget i den retning d. 1. juli.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar