Nyheder

Ny Califone-plade til efteråret

Da frontmand Tim Rutili og resten af det vejrbidte folkblues-band Califone i starten af 2004 udgav Heron King Blues, var Undertoners anmelder udmærket tilfreds med resultatet. Her knap to et halvt år senere er der endelig nyt om, hvornår Califone på ny har en plade klar.

Det sker nemlig til efteråret, hvor pladen Roots & Crowns udkommer på Thrill Jockey. Ifølge Pitchforkmedia.com kommer den nye plade til at rumme såvel tilføjelsen af blæsere som bånd-eksperimenter. Og så kommer pladen tilsyneladende til at berøre skæbnen for et kattedyr, der kan se spøgelser:

1. Pink & Sour
2. Spiders House
3. Sunday Noises
4. The Eye You Lost in the Crusades
5. A Chinese Actor
6. Our Kitten Sees Ghosts
7. Alice Crawley
8. The Orchids
9. Burned by the Christians
10. Black Metal Valentine
11. Rose Petal Ear
12. 3 Legged Animals
13. If You Would

Skriv et svar