Nyheder

Nyt album fra Mr. Lif til juni

Boston-rapperen Mr. Lif lægger ikke fingrene imellem i sin civilisationskritik, hverken i gruppen The Perceptionists eller som solokunstner. Hans solodebutalbum I Phantom var en af milepælene i pladeselskabets Def Jux’ storhedstid i starten af dette årti, og her fire år senere er Lif så klar med opfølgeren.

Den har fået titlen Mo’ Mega, og ifølge CMJ.com bliver de samfundsbevidste, civilisationsrevsende numre denne gang suppleret af nogle lidt lettere, knap så panderynkende tracks.

Mo’ Mega udkommer d. 13. juni, og ud over El-P, der har produceret det meste af pladen, får Lif besøg af rappere som Aesop Rock, Murs og Perceptionists-kollegaen Akrobatik. Tracklisten til pladen ser således ud:

1. Collapse
2. Ultra-Mega
3. Brothaz
4. The Fries
5. Take, Hold, Fire (featuring Aesop Rock, El-P)
6. Murs Iz My Manager (featuring Murs)
7. Washitup!
8. Long Distance
9. The Come Up (featuring Akrobatik, Blueprint)
10. Lookin’ in
11. For You

Skriv et svar