Nyheder

Nyt album fra Mr. Lif til juni

Boston-rapperen Mr. Lif lægger ikke fingrene imellem i sin civilisationskritik, hverken i gruppen The Perceptionists eller som solokunstner. Hans solodebutalbum I Phantom var en af milepælene i pladeselskabets Def Jux’ storhedstid i starten af dette årti, og her fire år senere er Lif så klar med opfølgeren.

Den har fået titlen Mo’ Mega, og ifølge CMJ.com bliver de samfundsbevidste, civilisationsrevsende numre denne gang suppleret af nogle lidt lettere, knap så panderynkende tracks.

Mo’ Mega udkommer d. 13. juni, og ud over El-P, der har produceret det meste af pladen, får Lif besøg af rappere som Aesop Rock, Murs og Perceptionists-kollegaen Akrobatik. Tracklisten til pladen ser således ud:

1. Collapse
2. Ultra-Mega
3. Brothaz
4. The Fries
5. Take, Hold, Fire (featuring Aesop Rock, El-P)
6. Murs Iz My Manager (featuring Murs)
7. Washitup!
8. Long Distance
9. The Come Up (featuring Akrobatik, Blueprint)
10. Lookin’ in
11. For You

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar