Nyheder

Pedro the Lion-frontmand klar med solomateriale

For snart fem måneder siden kunne vi rapportere, at duoen Pedro the Lion havde nedlagt sig selv. Og mens forsangeren og sangskriveren David Bazan altså har sagt farvel til løvemanken, er han nu klar med materiale fra egen hånd (eller pote).

Nærmere bestemt er det en ep, Bazan disker op med, og den udkommer d. 13. juni med titlen Fewer Moving Parts. Det er en koncept-ep, hvortil Bazan har skrevet fem numre. Dem fortolker han dels i en akustisk version, dels i en fuldt instrumenteret udgave.

Eks-rovdyret tager på turné i Europa om en uges tid, men der bliver ikke nogen koncerter til os blege skandinaver. Vi må nøjes med en trackliste, hvoraf det fremgår, at hustruvold ikke kun er et verdsligt fænomen:

1. Holy War (Making It, Faking It, Breaking It)
2. How I Remember (Don’t Cry, I’m Not Gonna Hurt You)
3. Backwoods Nation (Here We Go Again)
4. Fewer Broken Pieces (Precious, Please Make Up Your Mind)
5. Cold Beer and Cigarettes (The Devil Is Beating His Wife)

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar