Nyheder

Richmond Fontaine spiller i 9000 Aalborg

For knap et år siden udkom amerikanske Richmond Fontaines seneste album The Fitzgerald. Undertoners anmelder var vild i juni-varmen, ikke mindst med bandets sangskriver Willy Vlautin – hør bare hér:

“At kalde Vlautin én af USA’s absolut bedste sangskrivere netop nu og The Fitzgerald et af årets bedste albums er bestemt ikke en overdrivelse – det er nærmere det modsatte. The Fitzgerald er et helstøbt album af uhørt høj kvalitet, og hvis der en smule retfærdighed til, vil det i fremtiden blive set som lidt af en klassiker.”

Den slags ros kan vel ikke give meget andet end lyst til at opleve dette americana-orkester. Og det får nordjyderne (og tilrejsende fans) nu mulighed for. Søndag d. 4. juni spiller Richmond Fontaine nemlig på Studenterhuset i Aalborg. Koncerten er en del af en flere uger lang turné i Europa og er den eneste på dansk grund.

Lige i øjeblikket er der intet nyt om, hvornår Richmond Fontaine igen har en plade klar. Bandet var i studiet i februar, men et par mindre turnéer samt udgivelsen af Vlautins roman The Motel Life har indtil videre stået i vejen for yderligere fremskridt.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar