Nyheder

Scissor Sisters på Roskilde

Hvis jeg siger 2004 og overdreven falsetvokal, hvad siger du så? The Darkness? Nej, deres første plade kom i 2003. Andre bud? Ja, nemlig: Scissor Sisters.

Deres single “Take Your Mama Out” hvinede sig ind på alverdens hitlister, mens deres coverversion af Pink Floyds “Comfortably Numb” skilte vandene cirka lige så effektivt, som da Moses fik Det Røde Hav til at give plads til israelitterne.

P.t. er der intet nyt om, at de disco-inficerede retro-rockere har et nyt album på vej – men det har ikke afholdt Roskilde Festival fra at føje dem til årets program. Scissor Sisters spillede en af de sidste søndagskoncerter i 2004, og det må have været til festivalledelsens tilfredshed.

Og hvem kan stå for et band, der i pressemeddelelser omtales som “glansfulde skikkelser fra New Yorks homoseksuelle og dekadente kabaretmiljø”?

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar