Nyheder

Scissor Sisters på Roskilde

Hvis jeg siger 2004 og overdreven falsetvokal, hvad siger du så? The Darkness? Nej, deres første plade kom i 2003. Andre bud? Ja, nemlig: Scissor Sisters.

Deres single “Take Your Mama Out” hvinede sig ind på alverdens hitlister, mens deres coverversion af Pink Floyds “Comfortably Numb” skilte vandene cirka lige så effektivt, som da Moses fik Det Røde Hav til at give plads til israelitterne.

P.t. er der intet nyt om, at de disco-inficerede retro-rockere har et nyt album på vej – men det har ikke afholdt Roskilde Festival fra at føje dem til årets program. Scissor Sisters spillede en af de sidste søndagskoncerter i 2004, og det må have været til festivalledelsens tilfredshed.

Og hvem kan stå for et band, der i pressemeddelelser omtales som “glansfulde skikkelser fra New Yorks homoseksuelle og dekadente kabaretmiljø”?

Skriv et svar