Nyheder

The Dears erkender, at de er tabere

“Selv om det lyder klichéagtigt, er det her så klart ‘det bedste, vi nogen sinde har lavet’,” skriver The Dears’ forsanger Murray Lightburn i en mail til canadiske Chartattack.com. Emnet i hans mail er bandets nye plade, Gang of Losers, der udkommer i slutningen af august.

Deres anden plade No Cities Left var fyldt med mørk og temmelig storladen indiepop, og ifølge Lightburn er der skruet lidt ned for det storladne på Gang of Losers. Der er ikke flere strygere tilbage, men dog kigger forskellige blæseinstrumenter forbi.

Tracklisten tyder på, at der stadig er malet temmelig mørke farver på væggene i øvelokalet:

1. Sinthtro
2. Ticket to Immortality
3. Death or Life We Want You
4. Hate Then Love
5. There Goes My Outfit
6. Bandwagoneers
7. Fear Made the World Go ‘Round
8. You and I Are a Gang of Losers
9. Whites Only Party
10. Ballad of Humankindness
11. I Fell Deep
12. Find Our Way to Freedom

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger