Nyheder

Venetian Snares spiller i København

Ja-ja, det kan godt være, at Matmos er høje i hatten over, at de på deres nye album The Rose Has Teeth in the Mouth of a Beast har listet samples af kødelige udfoldelser under åben himmel. Men tro det eller ej – de er forlængst blevet overgået, når det gælder konceptplader, der inkluderer kønsakten.

Tilbage i 2002 udsendte Aaron Funk, bedre kendt som Venetian Snares, nemlig albummet Nymphomatriarch sammen med sin daværende kæreste Rachael Kozak. Pladen byggede udelukkende på lyde fra parrets samlejer undervejs på en omfattende fælles Europaturné.

Siden da har Aaron Funks særdeles hektiske (ja, nogle vil nok endda bruge ordet ‘hysteriske’) breakcore- og drum’n’bass-musik ikke båret den helt store præg af kødeligt samvær – ja, faktisk er Venetian Snares-pladerne ganske ofte temmelig følelseskolde – men det ændrer ikke på, at Funk til enhver tid kan sætte gang i et live-publikum.

Det får han lejlighed til i København d. 17. juni, hvor han på Lab disker op med et helt sikkert energisk liveset. Ja, der bliver formentlig så meget gang i den, at der slet ikke bliver tid til at lægge mærke til, at Venetian Snares’ musik har et temmelig særpræget særkende, nemlig en en udpræget forkærlighed for taktarten 7/4…

Skriv et svar