Nyheder

Dansk singer/songwriter allierer sig med Yo La Tengo-producer

Et par år efter udgivelsen af det overvejende positivt modtagne debutalbum This Chaos Called Love er den danske sangskriver Mads Mouritz klar med sit andet album.

Siden debutpladen har Mouritz fået et fast band omkring sig bestående af musikere fra bl.a. I Got You on Tape og Lucie Baines. De kalder sig The Bleeding Hearts, og derfor hedder den nye plade … fanfare: Mouritz and the Bleeding Hearts.

Albummet co-produceres og mixes af Roger Moutenot, som har produceret noget nær alt, Yo La Tengo har udgivet fra og med 1993-udgivelsen Painful. Han er færdig med at mixe pladen i løbet af juli måned, og først derefter finder Mouritz en udgivelsesdato samt et pladeselskab.

Inden da – mere præcist: 23. juni kl. 22 – optræder Mouritz i Huset i Magstræde. Dels spiller Mouritz og bandet numre fra den nye plade, dels uropfører de dansksprogede sange, som Mouritz har skrevet sammen med den anmelderroste forfatterinde Lone Hørslev, der tidligere i år udgav romanen Fjerne galakser er kedelige.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar