Nyheder

Hør ny Muse-plade i sin fulde længde

Der er gået mere end to år, siden Matthew Bellamy og resten af Muse udsendte albummet Absolution, der førte deres rockopera-stil endnu længere mod de megalomane tinder end nogen sinde før. Og to år er lang tid for Bellamy at skulle holde sig i ro.

Derfor er der ingen tvivl om, at det glæder den fokustiltrækkende frontmand, at trioen på næste mandag kan udsende albummet Black Holes and Revelations. Albummet er co-produceret af den travle Mew-producer Rich Costey, og bulletinerne fra England går på, at pladen er mere upbeat end forgængeren – og at den hist og her smager lidt af Franz Ferdinand.

Men hey – hvorfor lade den engelske musikpresse eller danske nyhedsskribenter fælde den slags domme og banke dem ind i dit hoved, når du selv kvit og frit kan beslutte dig for, hvad du mener? Hele Black Holes and Revelations er nemlig lagt ud på bandets MySpace-side, så interesserede kan høre hele herligheden.

Muse er på vej ud på en større Europa- og USA-turné – og mens Norge og Sverige får besøg, må Danmark undvære bandet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar